FA | EN | RSS

جمعه, 30 تیر 1396

برگزاری جشنواره غذا در حاشیه نمایشگاه سراسری صنایع دستی گیلان

در حاشیه برگزاری اولین نمایشگاه سراسری صنایع دستی به میزبانی گیلان، واحدهای پذیرایی این استان اقدام به ارائه خوراک و غذاهای اصیل استان نمودند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ در حاشیه سومین روز از برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی به میزبانی گیلان واحدهای پذیرایی استان اقدام به ارائه خوراک و غذاهای اصیل استان نموده و جشنواره ای کوچک برپا کردند.

حمیدرضا آذرپور معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان هدف از این جشنواره را آشنا نمودن اقوام مختلف ایران با تنوع غذایی گیلان و نیز فراهم نمودن زمینه عرضه مستقیم خوراک واحدهای پذیرایی به گردشگران خواند و گفت: غذاهای محلی نشان دهنده فرهنگ و سبک زندگی مقصد گردشگری است و موقعیت و هویت اقلیمی پایگاه اصلی خود را نیز منعکس می سازد.

وی؛ خوراک محلی گیلان را پر آوازه و گسترده خواند و گفت: عنوان شهر خلاق غذا تنها یک صفت تفضیلی برای شهر رشت نیست بلکه حاصل تلاش هنرمندانه زنان این دیار می باشد.

این مسئول، خوراک و غذای محلی را همچون سفیر فرهنگی قلمداد کرد که می تواند از مرزها عبور نماید و در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گیرد.

آذرپور با اشاره به اینکه گردشگری غذا به دلیل اهمیت ویژه در کنار بحث گردشگری فرهنگی قرار دارد، تصریح نمود: خوراک و غذای محلی در سایه صیانت و توجه، تبدیل به میراث انسانی و فرهنگی آن منطقه خواهد شد.