FA | EN | RSS

پنج شنبه, 02 آذر 1396

ترویج غذاهای سنتی گیلان احیای فرهنگ غذایی این استان را به بار می نشاند

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان : ترویج و معرفی هرچه بیشتر غذاهای سنتی و محلی گیلان گامی در جهت احیای فرهنگ غذایی کهن این استان است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ جشنواره غذاهای محلی شهرستان رشت با عنوان "یک محله ، یک غذا" در راستای برنامه های هفته دولت روز گذشته در پیاده راه فرهنگی شهرستان برگزار شد.

در جریان برگزاری این جشنواره که با حضور مسئولین استانی و شهرستان رشت اجرایی شد، رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره غذا و اهمیت دادن به مقوله خوراک اصیل گیلان اظهار داشت:

وی با بیان اینکه تشویق خانواده ها به استفاده از غذاهای سنتی و محلی هدف از برگزاری جشنواره های غذا می باشد، اذعان داشت: برگزاری این جشنواره هاهمچنین نقش مهمی در نشان دادن فرهنگ و سنن غذایی ، خلاقیت در سفره آرایی و ابتکارهای آشپزی در مناطق مختلف دارد.

علیزاده بر فرهنگسازی در زمینه ترویج غذاهای سنتی و استفاده از آنها در رستوران ها تاکید کرد و گفت: غذا علاوه بر تامین نیازهای جسمی می تواند تاثیر مهمی نیز بر روح و روان افراد داشته باشد و در فرهنگ ما نیز به غذا خوردن اهمیت داده شده و آداب غذا خوردن به خوبی رعایت می شود.

وی بر سرمایه گذاری روی «گردشگری غذا» نیز تاکید کرد و افزود: گیلان در این زمینه توفیقات زیادی دارد و گردشگری غذا به عنوان صنعتی بدون دود می تواند رونق اقتصادی و اشتغال را برای استان رقم بزند.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در پایان از شرکت کنندگان در جشنواره غذای " یک محله ، یک غذا" تقدیر نمود و خواستار معرفی هرچه بیشتر تنوع غذایی گیلان در سراسر کشور شد.