FA | EN | RSS

جمعه, 07 ارديبهشت 1397

سومین جشنواره بومی محلی حلوای سنتی ضیابری برگزار می شود

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان صومعه سرا از برگزاری سومین جشنواره بومی محلی حلوای سنتی ضیابری در آستانه فرا رسیدن عید نوروز خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان،علیرضا مهرگان در تشریح این خبر اظهار داشت: به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز، سومین جشنواره بومی محلی حلوای سنتی ضیابری در این دهستان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه اهالی ضیابر بر اساس سنت‌های خاص خود به پیشواز عید نوروز می‌روند و برای سنت‌های خود ارزش ویژه ای قائلند،افزود: جشنواره حلوای سنتی ضیابری تلاشی در مسیر حفظ ارزش های کهن این دیار است.
مهرگان اجرای برنامه‌های شاد و متنوع ، موسیقی محلی، نمایش آیینی و نیز پخت و عرضه حلوای ضیابری را بخشی از جشنواره مذکور خواند و گفت: سومین جشنواره حلوای ضیابری روز پنجشنبه (17 اسفند) در سالن ورزشی شهدای ضیابر برگزار می‌شود.
تهیه حلوای ضیابر با استفاده از آرد برنج و شیره حاصل از قند، شکر، آب، و طعم دهنده‌هایی مانند زیره، پودر هل و ...است که این شیرینی محلی در استان گیلان بسیار مشهور بوده و به عنوان یکی از سوغاتی‌های بسیار خوشمزه ضیابر از آن نام برده می شود.