FA | EN | RSS

جمعه, 30 تیر 1396

دومین جشنواره غذاهای محلی آستارا برگزار می شود

مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا از برگزاری دومین جشنواره غذاهای محلی با هدف معرفی تنوع خوراکی های بومی این شهرستان در مهرماه سالجاری خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ پردل امیری نژاد در نشست هماهنگی برگزاری جشنواره غذاهای محلی در مهمانسرای جهانگردی آستارا اظهار داشت: این جشنواره همزمان با روز جهانی گردشگری در جهت معرفی تنوع غذایی گیلان در سالن ورزشی انقلاب اسلامی آستارا برگزار می شود.

وی افزود: جشنواره غذاهای سنتی و محلی فرصتی مغتنم برای همراه و آشنا نمودن گردشگران با خوراکی های محلی این شهرستان است و عرضه آثار هنرمندان صنایع دستی، برگزاری بازی های بومی محلی و اجرای موسیقی سنتی از بخش های جنبی این جشنواره فرهنگی خواهد بود.

وی اذعان کرد: از شمال تا جنوب استان گیلان به سبب تنوع اقلیم و قومیت ها با غذاهای مختلفی مواجه هستیم و شهرستان آستارا در غرب این استان به لحاظ موقعیت گردشگری، می تواند نقش عمده ای را در معرفی خوراکی های استان ایفا کند.

امیری نژاد بیان کرد: گردشگری غذا از انواع شناخته شده صنعت گردشگری درجهان است و بعد از جاذبه های طبیعی و خدادادی، انواع غذاهای محلی هر منطقه در جذب و ماندگاری مسافران اهمیت دارد.

او ادامه داد: غذا فقط برای رفع گرسنگی انسان نیست بلکه فرهنگ، آداب و رسوم مردم بومی یک منطقه را معرفی می کند و یکی از معیارهای مهم مسافران برای انتخاب مقصد سفرها محسوب می شود.

لونگی مرغ محلی، قورما، لونگی ماهی سفید، چغیرتما، باستیرما پلو، برانی پلو، مسما و آش دوغ از جمله مهم ترین غذاهای محلی شهرستان آستارا است.