FA | EN | RSS

جمعه, 03 آذر 1396

جشنواره غذاهای دریایی در رضوانشهر برگزار شد

جشنواره غذاهای دریایی با انواع غذا با ماهی در رضوانشهر برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان، مسئول نمایندگی این اداره کل در شهرستان رضوانشهر در جریان برگزاری جشنواره غذاهای دریایی اظهار کرد: جشنواره غذاهای دریایی به مناسبت سی وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار شده است.

منصور هادی‌پور برگزاری جشنواره مذکور را با همکاری میراث فرهنگی، کمیته امداد و بانوان و شهرداری، اداره فرهنگ اسلامی، تعاونی دهیاران و دهیاری روستای تازه‌آباد و مدیریت مجتمع تفریحی ساحلی این روستا عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه جشنواره غذاهای دریایی همراه با برنامه‌های فرهنگی و اجرای موسیقی محلی بوده است، تصریح کرد: در این جشنواره از هنرمندان صنایع‌دستی برای عرضه محصولات و فروش آن دعوت شده است. 

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری رضوانشهر با بیان اینکه در کشور بیش از 30 نوع غذا با ماهی تهیه می‌شود، گفت: در گیلان بیش از 10 نوع غذا با ماهی تهیه می‌شود.

هادی‌پور هدف از برگزاری جشنواره غذاهای دریایی را اشاعه فرهنگ غذای دریایی و فواید موثر آن عنوان کرد و یادآور شد: غذاهای دریایی یکی از مهم‌ترین غذاهای گیلانی‌ها محسوب می‌شود و انتقال این فرهنگ غذایی به نسل جوان مهم است.